fbpx
NL Zakenvrouwen

Welkom op de nieuwe website van NL Zakenvrouwen!

Welkom op de nieuwe website van NL Zakenvrouwen!

Eindelijk is de nieuwe website gelanceerd! Het is een cross mediaal platform voor ambitieuze zakenvrouwen en leading bedrijven waarover wij leuke en nuttige artikelen schrijven, interviews publiceren over rolmodellen in het bedrijfsleven.

We laten hier de leukste business hotspots zien en je doet hier volop inspiratie op voor je eigen bedrijf en carrière. En heb je een interessant artikel gelezen waarvan je wil dat jouw netwerk hiervan ook op de hoogte is? Dan kan je het delen via de social buttons onderaan de pagina.

Het platform NL Zakenvrouwen is female focussed, maar is zeker net zo interessant voor de mannelijke lezer. Onze event blijven wel ‘female only’.
NL Zakenvrouwen is 8 jaar geleden begonnen als platform 010 Zakenvrouwen in de regio Rijnmond. Nu werd het tijd voor een nieuw platform, omdat dat de interesse veel groter was dan alleen uitRijnmond. Zakenvrouwen uit Zeeland, Utrecht, Den Haag, Amsterdam kwamen regelmatig naar Rotterdam om een bijeenkomst bij te wonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>