fbpx
Geen categorie

Dit zijn de beste plekken voor een zakelijke afspraak in de Randstad

Buiten de deur afspreken brengt een aantal grote voordelen met zich mee, je wordt geïnspireerd door een nieuwe omgeving, ontmoet nieuwe contacten en drinkt (vaak) goede koffie. Maar hoe weet je nu of een hotel, restaurant of cafe echt geschikt is voor die ene afspraak? Bij deze plekken zit je sowieso goed.

werkplekken randstad

 Bron: Hilton

Hilton- Rotterdam

Dit hotel mocht echt niet op het lijstje ontbreken. Wanneer we in Rotterdam ergens buiten de deur willen werken, staat het Hiltonvoorop. Het hotel is prachtig ingericht en we voelen ons hier altijd enorm welkom. Tip: sluit je dag af in restaurant Joelia, wat bekroond is met een Michelin ster. Wil je liever met een team komen of gewoon wat meer rust tijdens je meeting? Neem dan zeker ook eens een kijkje in een van de prachtige meetingrooms.

Adres: Weena 10

Stadscafé Weena – Rotterdam

Deze groene oase middenin Rotterdam is ook het bezoeken waard. Spreek je met iemand van buiten Rotterdam af, dan is deze plek ideaal; dicht bij het centraal station en makkelijk te vinden. Je kunt hier de hele dag terecht voor jouw afspraak, maar we raden je zeker aan om eens tijdens lunchtijd te komen. De kaart is namelijk rijk gevuld met allerlei lekkers. Neem plaats aan de lange houten tafel of settel in een gezellig hoekje in deze oase van rust.

Adres: Weena 202

werkplekken randstad

Bron: VascoBello

VascoBello – Den Haag

Op zoek naar een rustige en elegante werkplek, met goed en vooral erg lekker eten? Dan is VascoBello de perfecte plek voor jouw afspraak. Je luncht hier met luxe sandwiches en rijkelijk gevulde salades. De  ambiance is rustig en leent zich hierdoor perfect voor een zakelijk overleg of andere werkafspraak. Kom je liever met een grote groep? Ook dan zit je bij VascoBello goed. Je kunt het restaurant namelijk ook afhuren voor een evenement of meeting.

Adres: Hooistraat 2

werkplekken randstad

Bron: Bleyenberg

Bleyenberg – Den Haag

Dit restaurant heeft alles onder een dak. Je kunt er terecht voor een heerlijke bak koffie, een goed glas wijn of een heerlijk diner. Met lekker weer zit je perfect op de rooftop bar, maar ook binnen is het goed vertoeven. Wil je liever wat meer privacy, huur dan een plekje in ‘Het Kantoor’ wat beschikt over kleine en grote meeting rooms waar je uitgebreid kunt vergaderen. En dat allemaal in combinatie met een geweldige menukaart. Wij zijn fan.

 Adres: Grote Markt 10

 Waag – Leiden

Als je bij Waag binnenloopt kijk je je ogen uit. Dit oude industriegebouw heeft een interieur en architectuur waar je u tegen zegt. Wees niet bang als je geen plekje hebt gereserveerd, want er is een enorme capaciteit aan zitplekken. De koffie is er heerlijk, evenals de rest van de menukaart. Ook hier kun je terecht voor het huren van een meetingroom, maar een plekje in het restaurant is ook zeker niet verkeerd. 😉

Adres: Aalmarkt 21

werkplekken randstad

Bron: Het Gegeven Paard

Het Gegeven Paard – Utrecht

In concertgebouw TivoliVredenburg bevindt zich een verborgen pareltje: Het Gegeven Paard. Een heerlijke rustige werkplek in een fijne en lichte ruimte. Door de rustige sfeer van het café zou je niet zeggen dat je bij een poppodium in het gebouw zit, maar niets is minder waar. Bestel je hier een glas wijn of ander drankje, dan krijg je er een paar kleine hapjes bij van het personeel. Een klein attent detail, waar wij heel blij van worden. Tip: Wil je na jouw overleg nog even ergens anders in Utrecht eten? Loop dan een deur verder voor het Franse zusje van het Gegeven Paard: Danel. Een leuk shared dining concept van goede kwaliteit. Twee vliegen in een klap!

Adres: Vredenburgkade 11

De Stadstuin – Utrecht

Een beetje buiten het centrum, maar zeker de moeite waard is de Stadstuin. Ze noemen zichzelf ook wel ‘De Zakelijke Woonkamer’ door het grote aanbod aan werkplekken en netwerk aan ondernemers. Bij Bar Stadstuin kun je terecht voor een heerlijke lunch, goede borrel of casual diner. Maar wat de plek pas echt speciaal maakt zijn de verschillende kantoorruimtes die je kunt huren. Je kunt er een vergaderruimte huren voor een dag, maar er zijn ook verschillende kantoren beschikbaar voor zzp-ers. Je kunt het kantoor, naar eigen zeggen, zo uniek maken als je zelf wilt. Zo huur je eenvoudig een inspirerende werkplek voor een langere tijd.

Adres: Europalaan 20

 Wij zijn er over uit, op deze werkplekken zit je goed. Een beter excuus om een meeting buiten de deur te plannen heb je bijna niet nodig toch? Er zijn natuurlijk nog veel meer mooie zakelijke werkplekken door het hele land, dus houd ons in de gaten voor deel 2 van dit lijstje.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>