fbpx

‘Diversiteit in het bedrijfsleven – hoe slaagt de top van het bedrijfsleven hierin en wat kan jouw organisatie ervan leren?’

Ben jij een werkzame ambitieuze vrouw of man en ben je geïnteresseerd in het onderwerp ‘diversity & inclusion’? Kom dan op 6 november naar het eerste Diversity Summit van SmartUp Network | NL Zakenvrouwen in Hilton Rotterdam!

Oplossingen, antwoorden, resultaat & co-creatie staan synoniem voor Nederlands eerste ‘Diversity Summit’ in Rotterdam.

Op dit event komen voor de eerste keer leading bedrijven en vooraanstaanden uit het bedrijfsleven (profit en non-profit) samen over het onderwerp ‘diversiteit & inclusie in het bedrijfsleven’. Organisaties als Rabobank Nederland, KPN, Hogeschool Rotterdam, Gemeente Rotterdam, Ministerie van Onderwijs Cultuur & Wetenschap, wetenschappers, Hilton en andere stakeholders en geïnteresseerden verbinden zich aan dit belangrijke event en gaan met elkaar hier het gesprek aan.

Vanuit verschillende perspectieven – werkgevers, overheid en ambitieuze, werkende vrouwen en mannen – worden er innovatieve oplossingen en mogelijkheden om het ‘diversiteitsprobleem’ op te lossen, aangedragen.

Praat mee over dit onderwerp op 6 november en reserveer je ticket voor dit event over diversiteit en inclusie! Leer alles over hoe je je organisatie inclusief kunt maken van toonaangevende bedrijven!

Op deze dag wordt er antwoord gegeven op vragen als “Hoe zorg je ervoor dat potentieel talent niet verloren gaat”? “Welke mogelijkheden zijn er om onze diversiteitsnorm te halen?” en “Hoe zorgen we ervoor dat ons bedrijf een afspiegeling wordt van de samenleving waarbij wij ook een aantrekkelijke werkgever zijn voor bijvoorbeeld etnische medewerkers?”.

De insteek van de summit is positief en opbouwend met betrekking tot de manier waarop diversiteit en inclusie kan worden bereikt.

De volgende (doel)groepen en onderwerpen binnen het thema ‘diversity & inclusion’ (D&I) worden behandeld:

 • Gendergelijkheid (M/V)
 • LGBTQ
 • Etniciteit & Geloof
 • Mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt
 • Leeftijd/ouderen
Behoor je tot een van deze doelgroepen? Ben je HR-professional, leidinggevende of ben je verantwoordelijk voor employer branding? Of ben je een professional en geïnteresseerd in het onderwerp?
Vul snel het inschrijfformulier in!
Schrijf je nu in voor de Diversity Summit 2018 op 6 november en profiteer tot 4 oktober van de ‘early bird korting’ van maar liefst 20% voor € 119 excl btw.

Wij stimuleren uiteraard dat dit event over diversiteit en inclusie evenveel wordt bezocht door zowel mannen als vrouwen. Daarom is één gekocht ticket geldig voor twee personen entree (zogenaamde duo-ticket*). Het is dus de bedoeling dat je iemand meeneemt van het andere geslacht. Practise what you preach!

Ticketprijzen zijn inclusief entree voor twee personen, welkomstdrankjes, koffiebreak en borrel met hapjes na afloop:

Early bird €119

Normal bird € 149 (vanaf 4 oktober)

Vul onderstaande velden in en je ontvangt van ons direct je duo-ticket*!

*het duo-ticket is niet van toepassing voor aanmeldingen van vaste members van NL Zakenvrouwen 010


(let op dit zijn duo-tickets, dus 1 ticket is voor 2 personen)

Wij zijn geïnteresseerd in een partnership (alleen mogelijk voor organisaties)

 

Wil je als organisatie een prominente plek tijdens het event, een breakout sessie verzorgen en exposure via onze social kanalen? Word dan sponsorpartner van de Diversity Summit! Wij komen graag in contact met jullie organisatie. Neem contact met ons op via deniece@nlzakenvrouwen.nl

Benieuwd naar het programma, sprekers, sponsorships en de organisatie? Lees hieronder verder!

PROGRAMMA

Sharing solutions for a sustainable workplace

Werk je bijvoorbeeld bij een organisatie waar je (in)direct verantwoordelijk bent voor dit onderwerp, zoals D&I-managers, HR-managers, employer branding? Dan dit is event echt iets voor jou!

Laat je mening horen als je tot de doelgroep hoort en neem een kijkje in de keuken bij bedrijven waar ‘diversity & inclusion’ hoog op de agenda staat. Niet alleen bedrijven komen hier aan het woord, maar we bereiken juist de mensen die tot deze doelgroep van ‘diversity’ behoren. De summit biedt namelijk voldoende ruimte om van de doelgroep zelf te horen hoe zij belangrijke zaken met betrekking tot inclusie (anders) zien.

Leer alles wat je wil weten over diversiteit en inclusie tijdens de Diversity Summit op 6 november. Praat met ons mee over je eigen ervaringen en leg contact met belangrijke stakeholders op dit event.

Dit is wat je kunt verwachten op 6 november

De summit wordt geleid door een dagvoorzitter waarbij verschillende werkgevers de gelegenheid krijgen om waardevolle kennis te delen en zich te profileren als ‘diverse employer’. Het publiek krijgt de kans om zijn/haar standpunt te delen op uitnodiging van de dagvoorzitter.

Meepraten tijdens het debat over diversiteit

Pittige stellingen en mooie discussies in een volle zaal. Dat is wat je meemaakt tijdens het plenaire ‘Lagerhuis-debat’ onder leiding van de dagvoorzitter.

Laat je meevoeren met een interessante keynote over het onderwerp en doe daarna mee met het debat over diversiteit en inclusie waar iedereen hun mening geeft.

Kennis verbreden tijdens de breakout sessies!

Toonaangevende organisaties en werkgevers zoals Rabobank, Gemeente Rotterdam, de organisatie van het populaire dancefestival Milkshake verzorgen verschillende kennissessies waaraan je kunt deelnemen. Zij geven jou bruikbare tips en handvatten mee hoe je je eigen organisatie duurzaam en future proof maakt.

Leer deze organisaties en hun diversity-DNA kennen tijdens de kennissessies!

Interactie is hier key, dus je krijgt volop de kans om actief met te doen en je ideeën voor te leggen. Bekijk hieronder de sprekers en de onderwerpen (op de dag zelf beslis je waar je naartoe gaat).

Aan het einde van de middag vat de dagvoorzitter in de plenaire zaal de dag samen en sluiten we de summit af met een borrel en lekkere hapjes.

TIJDSCHEMA

Het is een middagprogramma van 13:00 uur en tot uiterlijk 18:00 uur*. De sponsoren en partners worden voorafgaand uitgenodigd voor een heerlijke lunch vanaf 12:00 uur.

 • 13:00 – 14:00 uur: Registratie & ontvangst (welkomstdrankje)
 • 14:00 uur: Opening door dagvoorzitter + kort interview met de organisatie (Deniece von Harras)
 • 14:15 – 15:45 uur: Plenaire ‘Lagerhuis-debat’
 • 15:45 – 16:00 uur: Korte break (drankje)
 • 16:00 – 16:45 uur: Breakout ronde 1 (publiek maakt een keuze uit 3 verschillende sessies)
 • 16:55 – 17:40 uur: Breakout ronde 2 (publiek maakt een keuze uit 2 verschillende sessies)
 • 17:45 – 18:00 uur: Samenvatting van de dag (plenair)
 • 18:00 uur: borrel

*onder voorbehoud van onvoorziene wijzigingen

SPONSOREN EN PARTNERS

Een prominente rol tijdens de Diversity Summit? Word sponsorpartner!

Dit event komt exclusief tot stand in samenwerking met partners en sponsoren waar ‘Diversity & Inclusion’ op de corporate agenda staat dan wel van plan zijn om op de agenda te zetten.

Als sponsor ziet u de meerwaarde in de actieve rol die jullie organisatie tijdens de summit vervult. Een actieve rol tijdens het Lagerhuis-debat of het delen van kennis tijdens de breakout sessie. Wat denkt u van de exclusieve lunch voorafgaand aan de summit met de andere partners en sponsoren? En natuurlijk de exposure via onze online kanalen met meer dan 14.000 volgers in de zakelijke markt!

 • Profileer de organisatie als ‘diverse employer’
 • Krijg gegarandeerde spreektijd tijdens de plenaire sessie
 • Sponsorship inclusief entreetickets
 • Interview in het programmaboekje en online
 • Laat tijdens de break out sessie zien op welke manier D&I in de organisatie verweven zit en wat jullie aan employer branding doen
Neem contact op met de organisatie voor de sponsormogelijkheden via deniece@nlzakenvrouwen.nl

OVERZICHT SPONSOREN & PARTNERS

 • Ministerie OCW – directeur Emancipatie & LGBT Equality Jacqueline Prins
 • Rabobank Nederland
 • KPN
 • Hogeschool Rotterdam
 • Gemeente Rotterdam
 • Hilton Rotterdam
 • Milkshake

Over Deniece von Harras en de organisatie

Als diversiteitsexpert en vrouwelijk business influencer/expert met meer dan 14.000 volgers online wordt Deniece von Harras gevraagd als o.a. spreker, jurylid, dagvoorzitter, presentator. Zij werkte recentelijk voor opdrachtgevers in het bedrijfsleven als KPN, Ziggo Zakelijk, MINI, FORD Nederland, Gemeente Rotterdam, Kamer van Koophandel, Rabobank, Register Belastingadviseurs en organiseert in eigen productie diverse marketing events.

Ze is een échte Rotterdamse zakenvrouw die de handen uit haar mouwen steekt. Deniece begon ooit als fiscalist en is nu ruim zes jaar ondernemer. Ze heeft meerdere succesvolle business platformen opgezet: NL Zakenvrouwen, SmartUp Network en Deniecevonharras.com. Deniece is gespecialiseerd in gender diversiteit door personal branding en corporate branding én het verbinden van vrouwelijke ondernemers.

Voor haar business concepten en inzet werd ze beloond met twee ondernemersprijzen. In 2014 won Deniece de aanmoedigingsprijs van Etnische Zakenvrouwen Nederland en in 2017 werd ze Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar.

De Diversity Summit is een nieuwe productie vanuit NL Zakenvrouwen en hiermee wordt een zakelijke doelstelling gerealiseerd om verschillende stakeholders over dit belangrijke onderwerp met elkaar te verbinden en dit onderwerp goed op de landelijke kaart te zetten.