fbpx

OVER NL ZAKENVROUWEN

Diversiteit moet je doen

Met de lancering van de nieuwe naam NL Zakenvrouwen in 2018 geeft oprichter en zakenvrouw Deniece von Harras gehoor aan de landelijke interesse in het cross mediale platform dat onder andere actief is op Facebook, LinkedIn, YouTube, Twitter en Instagram met meer dan 14.000 volgers!

Daarnaast heeft het traditionele netwerken dat zij sinds 2011 organiseerde onder de naam 010 Zakenvrouwen plaats gemaakt voor unieke events waar verschillende A-merken en leading bedrijven zichzelf laten zien aan deze belangrijke doelgroep.

Sinds 2016 is het succesvolle zusterplatform SmartUp Network actief die de doelgroep van jonge ambitieuze zakenvrouwen bereikt via online content over ondernemerszaken en carrièretips voor de vrouwelijke starter.

Wat we voor het bedrijfsleven betekenen

Voor mooie business partners en opdrachtgevers uit de profit en non-profit sector zorgt zij middels haar platforms voor gerichte (online en offline) merkactivatie richting de doelgroep van ambitieus vrouwelijk Nederland en werkt zij op een positieve manier aan de diversiteit binnen het bedrijfsleven.

NL Zakenvrouwen verzorgt merkactivatie online en offline (events & masterclasses) voor A-merken en leading bedrijven die zich bezighouden met:

  • diversiteit & inclusie
  • (employer) branding
  • duurzaamheid
  • de lifestyle van een ambitieuze zakenvrouw bevestigen

Bekijk hier de cases van verschillende business partners en opdrachtgevers.

Wat we voor de ambitieuze zakenvrouwen doen

Het platform NL Zakenvrouwen richt zich op de ambitieuze en beslissingsbevoegde zakenvrouw in het bedrijfsleven die graag onder gelijkgestemden is, met elkaar kennis en ervaringen deelt en de business aan elkaar gunt.

Dit zijn vrouwen die als zelfstandige professional werken, werkzaam zijn als directeur in het MKB, manager of directeur zijn in het corporate bedrijfsleven of vrouwelijke investeerders.

Gratis én een exclusief betaald membership

Online zijn alle artikelen en activiteiten over vrouwelijk leiderschap, een succesvol leven en de tips & tricks gratis te volgen. Wil je behoren tot de vaste members die elkaar regelmatig zien tijdens een event? Dan is dit zeker mogelijk om je hierbij aan te sluiten als je in de doelgroep valt en dan betaal je een membership al naar gelang de omvang van je organisatie. Lees hier meer over de voordelen en de kosten van een exclusief membership.

Om aan ieders verwachting te voldoen tijdens de events, vragen wij om het inschrijfveld in te vullen waarna er contact met je wordt opgenomen.

Onze community visie is: ‘Be informed, get inspired’ en wij geloven dat netwerken een vorm van marketing is waar sales uit kán komen, niet andersom. Bij ons hoef/mag je dus niet zenuwachtig met je visitekaartje te strooien.

Over Deniece von Harras

Na een mooie carrière in het bedrijfsleven als fiscalist werkt Deniece als ondernemer aan haar platforms NL Zakenvrouwen en SmartUp Network vanuit haar kantoor in hartje Rotterdam met een team van zelfstandige professionals.

Daarnaast wordt zij ingehuurd als diversiteitsexpert en geeft zij adviezen, lezingen, interviews en masterclasses over het bereiken van de vrouwelijke doelgroep voor A-merken en leading bedrijven. Haar mooiste erkenningen zijn tot nu toe de ondernemersprijs van Etnische Zakenvrouwen Nederland in 2014 en mag zij zich winnares van de Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2017 noemen.